Gastblog: Waarom de Aqua Gentle LS100? - Carmen
  • Inspirerend sinds 1963
  • Twee jaar garantie
  • In meer dan 1500 winkels
  • Kwaliteit & Service
  • Beautymerk

Gastblog: Waarom de Aqua Gentle LS100?

Terug naar overzicht

De Aqua Gentle LS100, de ladyshave van Carmen. De Aqua Gentle LS100 is een veelzijdig apparaat en daardoor echt onmisbaar voor iedere vrouw. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken en is snoerloos te gebruiken. Helemaal top dus! Ben je op zoek naar een nieuwe ladyshave en heb ik je interesse gewekt? Lees dan zeker even verder

De LS100 Aqua Gentle ladyshave van Carmen wordt geleverd in een bijpassende verpakking. Ik val zelf altijd voor een goede verpakking waar ik vrolijk van wordt en dat is hiermee gelukt. De kleuren van het apparaatje komen terug in de dus, een heerlijke match dus. Op de doos kun je meteen de grootste voordelen van de ladyshave zien. Deze bespreek ik zo uitgebreider.


Accessoires

Zoals je ziet zitten er nogal wat accessoires bij de ladyshave. Naast het apparaatje zelf en natuurlijk de oplader met bijbehorende oplader zitten er ook nog twee verschillende opzetkammen en een borsteltje bij. Er zit een opzetkam van 4mm en van 7mm bij. Heel fijn, want zo kun je ook bepaalde plekjes trimmen. Met het meegeleverde borsteltje kun je alles netjes en schoon houden.


De scheerkop

De scheerkop bevat ook een trimmer en natuurlijk een micro scheerblad. Ook is deze voorzien van een huidspanner. Deze slimme innovatie trekt je huid bij het scheren strak, zodat het resultaat optimaal wordt. Ik had verwacht dat het scheren hierdoor wat stroever zou gaan, maar dit is gelukkig helemaal niet het geval. Alle haartjes verdwijnen en het resultaat is gladde benen! Hieronder zie je ook nog eens de scheerkop met een opzetkam erop. Heel handig en hygiënisch is dat je de scheerkop eraf kunt halen om hem grondig te kunnen reinigen. Zeker weer een pluspunt!


Waterbestendigheid

Wat deze LS100 Aqua Gentle ladyshave helemaal top maakt is dat hij zowel onder de douche als zo te gebruiken is. Je kunt voor jezelf dan het perfecte moment bepalen. Ikzelf vind het prettig om dit onder de douche te doen. Je haartjes zijn dan toch al wat weker en vallen zo in het doucheputje. Maar...dit is ieder zijn eigen voorkeur! Vanzelfsprekend is de ladyshave oplaadbaar en snoerloos te gebruiken. Dat moet ook wel, anders werd het een erg spannend momentje onder de douche!


Een echte aanrader?

De LS100 Aqua Gentle van Carmen kan ik echt aanraden! Tot nu toe ben ik al jaren mesjes aan het gebruiken, omdat ik 'vroeger' negatieve ervaringen heb gehad met een ladyshave. Deze kwam er dus niet meer in, tot deze Aqua Gentle! Voor verkooppunten ga je naar de productpagina van de LS 100. Tevens kun je daar meer informatie vinden. De LS100 Aqua Gentle van Carmen kost in de webshop € 28,99 en je krijgt er twee jaar garantie bij! Ga jij hem aanschaffen?


- Jolanda Janssen - Beautyblogger


Bekijk de video!Reacties (1)
Plaats een reactie
Reacties
  • Roelie 04-02-2020 09:39:49
    Zeer slechte ervaring, trekt en scheert niet goed. Pijnlijk. Heb hem na 2 maanden al vervAngen.

    Er zaten ook geen opzetkammen bij.

Lees deze artikelen ook eens

Blijf op de hoogte: volg Carmen op 13 November 2019
Blijf op de hoogte: volg Carmen op
Lees verder
Back to work 12 September 2019
Back to work
Lees verder
Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins