Krullen waar Beyoncé en Victoria’s Secret Angels jaloers op zijn - Carmen
  • Inspirerend sinds 1963
  • Twee jaar garantie
  • In meer dan 1500 winkels
  • Kwaliteit & Service
  • Beautymerk

Krullen waar Beyoncé en Victoria’s Secret Angels jaloers op zijn

:: Julliëtte den Ouden Terug naar overzicht

Wij hebben vorige week de videoshoots gedaan voor de nieuwe 3 in 1 Carmen Shiny Curls en ik ben helemaal enthousiast! Het mooie is: jullie hoeven er niet eens op te wachten. Deze multifunctionele krultang ligt nu al in de winkels!

Het is een tang met 3 verschillende opzetstukken die je gemakkelijk kunt verwisselen. Hij is licht van gewicht en neemt niet zo veel plaats in als 3 losse tangen. Dat is ook superhandig voor op reis!

We hebben 3 shoots gedaan, voor elke curlingopzetstuk een andere shoot.


Sexy Beachkrullen!

Droom jij ook zo van dat sexy beach hair dat je krijgt na een dagje zon, zee en strand? Ja, zie je je al zitten met die cocktail in je hand? ;) Moet het dan bij dromen blijven wanneer het Nederlandse weer ons weer in de steek laat? Dat is nu niet meer nodig met het Beachy Waves opzetstuk. Deze krultang bestaat uit verschillende diktes die voor een ongelijkmatige krul van het haar zorgen. Met als eindresultaat: mooie en sexy beachkrullen!

Krullen als een Victoria’s Secret Angel

Kerst komt er aan, de galajurk mag weer uit de kast, corrigerende panty aan en gaan! Maar niet zonder die mooie Glamour Curls. Stijlvol, romantisch, sophisticated allemaal beschrijvingen die perfect passen bij deze krul. Je maakt hem met het opzetstuk dat van dik naar dun loopt. Je maakt er een hele natuurlijke krul mee. En als je hem losschudt en borstelt wordt het een mooie glamourkrul, zoals de angels van de Victoria’s Secret. Dat wil jij toch ook?

Beyoncé, eat your heart out!

Met een handomdraai heb jij die sexy, kleine krullen waar je altijd van droomde. Ik tenminste wel! ;)

Zeker bij deze tang is het van belang dat je hem mooi vanaf de aanzet van je haar inzet. Anders heb je eerst een stijl stuk. Nadat je de krullen afgekoeld zijn haal je de krullen los met je vingers en een klein beetje serum voor de glans. Tip: niet borstelen, hierdoor word het pluizig. Hierna ben je klaar voor je sexy haar!

Ik hoop dat ik jullie enthousiast heb gemaakt. Have fun met de Carmen Shiny Curls!

Tot de volgende x.

Liefs van mij!


Juliette

Reacties
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Lees deze artikelen ook eens

NIEUW: LS170 30 April 2019
NIEUW: LS170
Lees verder
 Waarom je NOOIT meer reinigingsdoekjes gebruikt 18 March 2019
Waarom je NOOIT meer reinigingsdoekjes gebruikt
Lees verder
Föhn stijlen 11 February 2019
Föhn stijlen
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins