Gastblog: Parels, pastels & Hippi Glam - Carmen
 • Inspirerend sinds 1963
 • Twee jaar garantie
 • In meer dan 1500 winkels
 • Kwaliteit & Service
 • Beautymerk

Gastblog: Parels, pastels & Hippi Glam

:: Gastblog Terug naar overzicht

Gastblogger: Jose Hoogland van Schwarzkopf aan het woord

Undone, messy hair

Dat Messy hair in is dit seizoen, heb je al kunnen lezen in ons nieuwsartikel over de haartrends 2015. < Klik hier om het artikel te lezen.>
Ook Schwarzkopf Professional komt met een statement look: "Undone is the new glam".
Gastblogger Jose Hoogland van Schwarzkopf Professional vertelt er je in dit artikel alles over!

Geef textuur aan je haar
"Het draait dit seizoen om textuur en om de perfecte undone look te creëren. We zien dit terug op de catwalk en deze trend leent zich er goed voor om door te vertalen naar de salon. Eén van de trends van de Essential Looks 2015 is Hippi Glam. Bij deze look staan de begrippen flower power, festivals en een gevoel van absolute vrijheid centraal. Deze trend wordt weerspiegeld in de kapsels van nu. Of je je haar nu los wilt dragen, in een knot of met een vlecht; je geeft je haar een messy, undone look en je bent klaar voor de lente en zomer!
Met de Modern Style Collection trend, Hippi Glam, geef je deze mooie textuur aan je haar. Belangrijke producten bij deze stijl zijn de OSiS+ Glamination producten. Dit is de eerste vrouwelijke styling lijn met vloeibare mineralen voor styling performance met natuurlijke beweging en lumineuze glans. Laat het mooie weer maar komen!

8 tinten parel-pastel
Een andere belangrijke trend dit jaar zijn parels & pastels. Deze trend komt terug bij de Pearlescent Girls collectie van Schwarzkopf Professional. Subtiele maar verbluffende parelmoereffecten; het is helemaal hip en happening.
IGORA Royal Pearlscence is geïnspireerd door het glinsterende oppervlak van parels.
Deze trend kan worden toegepast op blond en lichtbruin haar. IGORA Royal Pearlescence biedt maar liefst 8 parel-pasteltinten aan*. Ook kunnen er verschillende intensiteiten gecreëerd van subtiel tot gewaagd!
Er zijn verschillende toepassingen mogelijk: op het gehele haar (aanbrengen bij de aanzet) of alleen in de punten. Voor ieder wat wils!"

Win
Wil jij jouw Undone Glam look thuis creëren? Reageer dan snel op onze Facebook pagina met jouw favoriete undone look en maak kans op een OSiS styling product van Schwarzkopf Professional!

Meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden:
http://www.schwarzkopf-professional.nl/skp/nl/nl/home/trends/hippi-glam.html

* Pas op bij (te) licht haar, laat je dan door een professional eerst adviseren.

Reacties (6)
Plaats een reactie
Reacties
 • Maria Hagedoorn 06-03-2018 14:42:31
  Super vet! ik heb van mijzelf halflang bijna witblond haar en wil al heel lang zacht roze lokken er in, nu weet ik in ieder geval waar ik dit kan krijgen. Bedankt, top artikel!
 • Josi 06-03-2018 14:42:31
  Ik heb hartstikke kort haar! Met dat messy hair voel ik me net een jongen. Hoe kan ik het toch vrouwelijk houden? Heeft u tips?
 • Carmen 06-03-2018 14:42:31
  Hoi Josi, De pastelkleuren zijn al supervrouwelijk. Je zou je look nog extra kunnen afstylen met een mooie knal lipstick in zalmroze of extra je ogen accentueren met een mascara.
 • Chantal Jorissen 06-03-2018 14:42:31
  Leuk die nieuwe look. Helaas heb ik niet de juiste kleur haar voor deze pastelrage.
 • Josi 06-03-2018 14:42:31
  Thanks; Carmen! Ga ik proberen.
 • Jade 06-03-2018 14:42:31
  Ik ben al een tijdje fan van die pastel kleuren, ik heb zelf helaas dikke zwarte haren en durf het niet te blonderen. Jaloers op de vrouwen met blond haar!

Lees deze artikelen ook eens

Blijf op de hoogte: volg Carmen op 13 November 2019
Blijf op de hoogte: volg Carmen op
Lees verder
Back to work 12 September 2019
Back to work
Lees verder
Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins