Perfecte krullen dankzij de automatische krultang! - Carmen
 • Inspirerend sinds 1963
 • Twee jaar garantie
 • In meer dan 1500 winkels
 • Kwaliteit & Service
 • Beautymerk

Perfecte krullen dankzij de automatische krultang!

Terug naar overzicht

Carmen krultang Rotating Auto Curler CT7000


De uitstraling van natuurlijke krullen, maar met een beetje hulp van Carmen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee, want dankzij onze automatische krultang is dit mogelijk!

Wij zijn vaak op zoek naar krultangen die een natuurlijke uitstraling van de krul geven, want een 'te gemaakte' krul zit niemand op te wachten. En het voelt natuurlijk onwijs goed wanneer jij een compliment krijg over jouw bos krullen, terwijl jij (stiekem) weet dat dit geen natural curls zijn. Onze Rotating Auto Curler is zo'n krultang die voor een natuurlijke look zorgt met een 'touch of glam'. Want eerlijk is eerlijk; de krullen stralen elegantie uit.

Sommigen worden een beetje afgeschrikt bij het horen van de woorden 'automatische krultang', want stel je voor dat je haar vast komt te zitten én opgegeten wordt door de krultang.. Gelukkig is dat helemaal niet het geval bij onze krultang, maar wil je wel graag weten hoe je deze goed kunt gebruiken en hoe jij hier een perfecte krul mee maakt? Of zoals hoe Elise Joanne zegt: "de krultang vreet je haar op en geeft je een krul terug". Bekijk haar 'First try video' hier!


Reacties (5)
Plaats een reactie
Reacties
 • Marchien Lippold-pol 06-10-2019 15:55:39
  Hallo,
  Wat doen jullie mij aan als vaste klant. Ik gebruik vanaf mijn 16e dag in dan uit een krulborstel ben nu inmiddels 52 jaar.
  Al jaren gebruik ik de carmen DC - 6620 magic curl. Om de jaar ander half jaar ben ik toe aan een nieuwe omdat ik deze krulborstel dan ook elke dag gebruik. Ik zweer dan ook bij deze krulborstel. Snel en perfect in model. Opzet borstel makkelijk tereinigen.
  Nu ben ik hopeloos opzoek naar een ander vervangbare krulborstel, blijkt deze word niet meer verkocht. En niets wat er op lijkt dan de carmen magic curl dc- 6620.
  Borstels te dik of te dun, tandjes te zacht of waardoor het door je haar glijd en geen krul pakt. Of het gaat pluizen. En het was ook zo makkelijk dat de je de tandjes even weg kon drukken.
  Heb nu nieuwe krulborstel in huis een vervangbare. Waar ik niets mee kan. Weggegooid geld.
  Hoop dat de Carmen Magic curl DC-6620 snel terug komt.

  Radeloosje.
  Vriendelijke groet M.R.Lippold-Pol
 • Laura 30-01-2020 07:43:19
  Hallo,
  Ik ben al vanaf december op zoek naar deze krultang. Maar hij is echt overal uitverkocht. Komt hij nog terug op voorraad?
 • e.j.mulder 06-03-2020 09:22:57
  Bij Carmen, zeer vriendelijke medewerkers, die meedenken en een zeer goede service leveren. Echt Geweldig!!!
 • usuumetzojili 04-04-2020 03:55:56
  [url=http://mewkid.net/when-is-regylia/]Cialis 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/when-is-regylia/">Cialis Online</a> thl.pgac.carmen.nl.nss.vl http://mewkid.net/when-is-regylia/
 • exuxodokugeg 04-04-2020 07:27:35
  [url=http://mewkid.net/when-is-regylia/]Cialis 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/when-is-regylia/">Cialis 20 Mg Lowest Price</a> frd.jtbh.carmen.nl.owp.jr http://mewkid.net/when-is-regylia/

Lees deze artikelen ook eens

Blijf op de hoogte: volg Carmen op 13 November 2019
Blijf op de hoogte: volg Carmen op
Lees verder
Back to work 12 September 2019
Back to work
Lees verder
Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins