Even voorstellen: Onze haarstyliste Juliëtte den Ouden - Carmen
  • Inspirerend sinds 1963
  • Twee jaar garantie
  • In meer dan 1500 winkels
  • Kwaliteit & Service
  • Beautymerk

Even voorstellen: Onze haarstyliste Juliëtte den Ouden

Terug naar overzicht

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik mij aan jullie voorstellen. De komende maanden gaan jullie mij vaker terugzien op deze prachtige site van Carmen. Ik ga namelijk een blog schrijven waarbij ik niet alleen mijn kennis en ervaring met jullie deel, maar ook een kijkje geef achter de schermen van mijn leven als internationaal haar- & make-up artiest.

Mijn naam is Juliëtte den Ouden, ben 31 jaar en heb een grote liefde voor haar & make-up. Met deze liefde verdien ik momenteel mijn geld. Ik prijs mezelf gelukkig omdat ik kan zeggen dat ik nooit meer aan het werk hoef. Maar als we het geen werk noemen, hoe noemen we dit dan wel? Ik maak evengoed lange dagen, krijg weinig slaap, reis de wereld rond en lijk soms een vliegende keep. Dat noemen we passie :).

Het WK visagie: op naar een top-tien notering

Lang geleden begon ik als leerling kapster in een salon in Rozenburg. Daar merkte ik al snel dat dit niet genoeg voor mij was. Ik snakte naar meer uitdaging en creativiteit. Dat zit in mij. Toen ben ik op mijn zeventiende gaan werken in een hoog aangeschreven salon in Rotterdam. Al gauw kwam ik erachter dat make-up ook echt mijn ding is. Ik ben deze twee mooie beroepen gaan combineren in de salon en al snel groeide ik uit tot een topstylist.

Naast de werkzaamheden in de salon werk ik sinds 2001 achter de schermen als haar en make-up artiest. Ik ben twee jaar uit de roulatie geweest, onder andere door een blessure aan mijn schouder. Daardoor heb ik gekozen om voortaan alleen nog maar voor mijn passie te gaan: haar en make-up!

Ik ben gaan knallen door mee te doen aan wedstrijden in de haar & make-up industrie. Op hoop van zegen won ik in die tijd veel verschillende prijzen zoals de kampioenschappen make-up. Ik eindigde in de top 10 wereldwijd tijdens de wereldkampioenschappen visagie. Hiermee zette ik mezelf weer op de kaart na mijn lange afwezigheid.

Internationaal haar- en make-up artiest

Momenteel ben ik werkzaam als internationaal haar- en make-up artiest en ontwikkel ik trends voor verschillende magazines, shows en grote merken, waar Carmen er natuurlijk een van is. Ik verzorg al enige tijd het beeldmateriaal voor Carmen en voel mij dan ook vereerd om voor dit mooie merk te mogen schrijven.

Naast mijn werkzaamheden als internationaal haar en make-up artiest ben ik ook eigenaresse van Visious Make-up & Hair. Met dit bedrijf werken we als team achter de schermen bij verschillende shoots en shows.

Ik heb Visious Academy opgericht omdat ik naast mijn liefde en passie voor haar en make-up nog een andere liefde heb ontwikkeld. Dat is namelijk het overdragen van mijn kennis en ervaring aan anderen. Met de Visious Academy neem ik de deelnemers met een opleiding mee in de wereld van haar & make-up artiesten. Dit doe ik niet alleen omdat je het meeste leert in de praktijk, maar voornamelijk omdat het een mooie ervaring is die ze nooit meer zullen vergeten. Iets mooiers dan dat is er niet!

Liefs Juliëtte


Juliëtte aan het werk voor Carmen:Reacties
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Lees deze artikelen ook eens

Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
NIEUW: LS170 30 April 2019
NIEUW: LS170
Lees verder
 Waarom je NOOIT meer reinigingsdoekjes gebruikt 18 March 2019
Waarom je NOOIT meer reinigingsdoekjes gebruikt
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins