Haartrends 2019 - Carmen
  • Inspirerend sinds 1963
  • Twee jaar garantie
  • In meer dan 1500 winkels
  • Kwaliteit & Service
  • Beautymerk

Haartrends 2019

Terug naar overzicht

Nieuw jaar, nieuw haar!

Het nieuwe jaar is weer begonnen, tijd om de haartrends van 2019 door te gaan nemen. Natuurlijk zijn er elk jaar weer veel verschillende trends, maar het is aan jou om te beslissen welke trend bij jou past! Wordt dit het jaar van de krul, steil haar of misschien van de natural look? Tijd om snel verder te lezen..

Haarstijlen
Naast de kleuren 'pumpkin rood', 'caramel balayge', 'inktzwart' of 'rosé blond', zijn er ook trends op het gebied van haarstijlen. Ga jij dit jaar voor een (lange) bob, opgestoken haar, pixy look of de (micro) pony? Natuurlijk zitten er ook trends tussen die jij met behulp van een hairtool kunt maken, want je kunt niet altijd in het bezit zijn van een volle bos krullen of super steil haar. En wij zouden Carmen niet zijn, als wij jou hier niet graag een handje bij zouden willen helpen!

Curly hair
Komend jaar zullen de 'dip dye' krullen veel te zien zijn. Een bos vol met kleine krullen, waar een gekleurde dip-dye verf doorheen verwerkt zit. Ben je niet gezegend met een bos vol met bouncy krullen, maar zie jij deze look wel zitten? Gelukkig kun jij met onze chopstick curler deze look perfect nabootsen! Direct aan de slag? Koop de chopstick dan hier
Naast de bouncy krullen, worden komend jaar de 'jaren 40' krullen ook weer hot. Dit zijn golvende krullen, die pas aan de zijkant van jouw hoofd beginnen. Zet het haar vast met twee schuifknipjes aan de zijkant van jouw gezicht en de look is compleet. Gebruik de 'bubbeltang' van onze shiny curls krultang en je bent klaar om de show te stelen. Klik hier voor de krultang.

Natural hair
Een lage zijscheiding of een bob, waarbij jouw haar een natuurlijke en vlotte uitstraling heeft. Het lijkt erop alsof je zo uit je bed gestapt bent, met de nadruk op 'lijkt'. Creëer deze look eenvoudig door jouw haar droog te föhnen en te eindigen met de coolshot functie. Dankzij de coolshot functie 'sluiten' de schubben in jouw haar en krijg jij glanzende lokken mét volume! Mocht je meer voor de 'bouncy' look willen gaan; zet de diffuser op de föhn en droog op deze manier jouw haar! Meteen aan de slag met de föhn? Shop deze hier

Straight hair
Het haar strak achter de oren, waardoor het strak naar beneden op jouw hoofd ligt. Bij deze look hoort natuurlijk glad en steil haar, zodat het ook écht plat op je hoofd blijft liggen. Of ga jij juist voor de romantische look voor lang haar? Zet het haar losjes vast met een speldje, achter op je hoofd. De steile look past hier goed bij, al moet je haar niet volledig stijl zijn. Zelf aan de slag om jouw favoriete straight hairlook te creëren? Klik hier voor de stijltang.

Welke hairlook mag er volgens jou niet ontbreken in 2019?

Liefs,
Carmen
Reacties
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Lees deze artikelen ook eens

Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
NIEUW: LS170 30 April 2019
NIEUW: LS170
Lees verder
 Waarom je NOOIT meer reinigingsdoekjes gebruikt 18 March 2019
Waarom je NOOIT meer reinigingsdoekjes gebruikt
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins