Summertime - Carmen
  • Inspirerend sinds 1963
  • Twee jaar garantie
  • In meer dan 1500 winkels
  • Kwaliteit & Service
  • Beautymerk

Holiday season
Yes! De vakanties staan voor de deur en dat betekent: heerlijk van de verdiende vrije tijd genieten en wie weet ook een tripje naar een zomerse bestemming. Helemaal nu de zomer niet zo zonnig en warm als vorig jaar blijkt te zijn, is het heerlijk om een zonnige bestemming op te zoeken!


En wat doe je als jij je koffer inpakt? Dan neem je (uiteraard) een aantal tools mee die ervoor zorgen dat je, ook op vakantie, goed en verzorgt voor de dag zal komen. Natuurlijk wil je graag nog genoeg ruimte overhouden om ook dat leuke jurkje, die mooie bikini of dat fancy tasje mee te nemen. Daarom zetten wij een aantal zomerse items voor jou klaar die compact zijn, maar ook onmisbaar:


Reis musthaves

  • Een föhn: na een lange dag op het strand wil je even snel onder de douche springen om het zand van je af te spoelen. Maar als je daarna nog een hapje gaat eten of op stap gaat, is het natuurlijk fijn dat je dit met droge lokken kunt doen. Daarom kun jij onze Advanced Travel föhn gemakkelijk inklappen en meenemen op vakantie! Klik hier voor de föhn.
  • Reis krulset: perfect voor alle dames met korter haar, die wel graag een verzorgde krul of nonchalante krul willen. Ook op vakantie. De reis krulset is compact van formaat en kan dankzij de dual voltage overal ter wereld gebruikt worden! Bekijk de krulset hier.
  • De Facial Brush: juist tijdens de zomerperiode kan jouw huid goede verzorging gebruiken. De zon en de zee zorgen ervoor dat de huid sneller droog wordt, dus een heerlijke massage en verzorging doen jouw huid goed! De Facial Brush kun jij thuis eenvoudig opladen dankzij de USB-poort, zodat je geen oplader op vakantie mee hoeft te nemen (gaat met gemak 2 maanden mee zonder op te laden). Even de brush over je gezicht halen na een dagje zon en strand en je huid straalt weer! Benieuwd naar de Facial Brush? Klik hier.
  • Ladyshave: last but not least onze 2-in-1 ladyshave. Gladde benen en oksels zijn op vakantie ideaal. En omdat wij niet voor jou kunnen bepalen of jij liever scheert of epileert, kan onze ladyshave beiden! De koppen kunnen eenvoudig verwisseld worden. Benieuwd of de ladyshave iets voor jou is? Shop hem hier.

Welke hairtool of welk beautyproduct is volgens jou onmisbaar tijdens de vakantie? Laat het ons weten!

Reacties
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Lees deze artikelen ook eens

Blijf op de hoogte: volg Carmen op 13 November 2019
Blijf op de hoogte: volg Carmen op
Lees verder
Back to work 12 September 2019
Back to work
Lees verder
NIEUW: LS170 30 April 2019
NIEUW: LS170
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins