Back to work - Carmen
  • Inspirerend sinds 1963
  • Twee jaar garantie
  • In meer dan 1500 winkels
  • Kwaliteit & Service
  • Beautymerk

Back to work

Terug naar overzicht

Back to work!

De vakanties zitten er weer op, tijd om aan het werk te gaan! Of tijd om te beginnen met je (nieuwe) studie, school of stage. Hoe dan ook; goede, fijne en betaalbare hairtools mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw dagelijkse leven. Ben jij iemand die niet zonder stijltang kan, geen dag voorbij laat gaan zonder krullen in jouw haar te toveren of blaas jij ze elke dag weer omver met de föhn?

Jouw wensen, jouw hairtool
Voordat je van plan bent om een nieuwe stijltang, krultang of föhn te kopen, is het verstandig om na te denken hoe vaak jij er gebruik van gaat maken. Hoe hoger en intensiever het gebruik is, hoe hoger jouw wensenlijst (waarschijnlijk) zal zijn. Denk hierbij aan het uiterlijk, materiaal, (extra) opties en instellingen. Maak je af en toe gebruik van een hairtool? Dan is het belangrijk dat het goed werkt, maar heb jij extra opties niet nodig.

Het is verstandig om de volgende vragen voor jezelf te beantwoorden:

  • Wat is je haartype? Heb je vrij dun of juist dik haar? Het is belangrijk om daarbij te letten op de temperatuurinstellingen van de stijltang of krultang. Vrij dun haar heeft geen hoge temperatuur nodig (risico op beschadiging), terwijl voor dikker haar juist een hogere temperatuur gewenst is.
  • Krul jij je haar vaak? Dan is een extra coating op de krultang handig ter bescherming van jouw haar. Een aantal van onze krultangen hebben bijvoorbeeld een coating met arganolie!
  • Pak jij elke dag de stijltang erbij om jouw ultra steil te krijgen? Een stijltang met titanium platen (zoals onze Pro Titanium) zorgt voor super steil haar, zelfs voor iedereen met dik en krullend haar
  • Elke dag de wind door je haren blazen dankzij de föhn? Een föhn met ION-technologie is dan erg fijn voor jou (geloof ons ;-) ). Dit zorgt voor anti-statisch haar. Maar vergeet de 'coolshot functie' ook zeker niet! Door te eindigen met deze functie worden de haarschubben gesloten en krijgt je haar veel volume

Misschien dat je alsnog met een paar vragen zit. Geen probleem, want wij beantwoorden deze natuurlijk ontzettend graag voor jou! Je kunt ons ook op social volgen, want ook hier worden geregeld tips gedeeld ;-)


Liefs,
Carmen


Reacties
Plaats een reactie
Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Lees deze artikelen ook eens

Blijf op de hoogte: volg Carmen op 13 November 2019
Blijf op de hoogte: volg Carmen op
Lees verder
Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
NIEUW: LS170 30 April 2019
NIEUW: LS170
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins