Messy en Supersmooth Hair - Carmen
 • Inspirerend sinds 1963
 • Twee jaar garantie
 • In meer dan 1500 winkels
 • Kwaliteit & Service
 • Beautymerk

Messy en Supersmooth Hair

:: Carmen Terug naar overzicht

De haartrends van 2015
Hairstylist Juliette den Ouden over de opkomende haar trends in 2015:

Messy Hair
Enerzijds is messy, just out of bed (of: just out of the gym!) hair erg trendy. Haar dat er uitziet alsof het niet gedaan is, maar wel mét de juiste textuur én volume.
Een look die eenvoudig te creëren is met je krultang (zet enkele krullen in de bovenste laag van je haar, toupeer bij de aanzet en je hebt die gewilde 'undone' look).

Supersmooth & Shiny
Anderzijds is supernetjes haar een trend. Let it Shine! Een supersteile smooth look met veel glans in je haar is helemaal 2015. Het effect bereik je het beste met je stijltang, (alhoewel steil maken ook kan met de juiste techniek te gebruiken met een blaasborstel of föhn met een borstel). Vergeet niet je haar van te voren te preppen en af te stylen met een glansproduct (serum of spray).

Kleurtrends
De haarkleuren zijn veelzijdig dit jaar. Voor ieder wat wils! Sommige trends zijn al langer bekend en worden dit seizoen doorgedragen/ verlengd met een kleine twist (zoals de ombre trend die nu ook met zachte parel/pastel tinten gedragen wordt).

Hieronder een overzicht met een beknopte omschrijving:

Nude Blond Softness
Creëer een 'zachte' look in diverse blond-tinten. Vooral de kleur asblond is in dit jaar upcoming. Echte nette krullen zijn wel een beetje passé.

Copper – Redhead
Koperkleuren oftewel rood haar is booming en hot komend seizoen. Textuur is hierbij het key word. Je zult kopertinten veel voorbij zien komen. (Tip: Die extra glans bereik je met je ionen stijltang.)

Bronzing Brown
Bronzing bruine tinten die mooi gestyled zijn staan gelijk aan sex appeal.

Undone - Pastels
De zalmkleurige pastels kunnen in verschillende tinten worden aangebracht in de punten (ook wel bekend als de ombre look) maar ook kunnen enkele lokken vanaf de haarzet worden gekleurd. Deze look staat het mooist bij blond en lichtbruin haar (pas op met te lichtblond!)

Edgy Innovative Grey
Een nieuwe trend die voortkomt uit de trend van zwart-wit fotografie is de kleur grijs. Het verven van je haar in een midden grijze kleur zal iets zijn wat je steeds vaker terug zal zien in het straat beeld.

Zit er een trend tussen die bij jou past?
Tip: Voordat je over gaat op één van de trendkleuren, laat je je natuurlijk adviseren door je kapper. Niet iedere kleur staat bij jouw huidtoon.

Reacties (4)
Plaats een reactie
Reacties
 • Annika 06-03-2018 14:42:32
  Wauw dat Edgy Innovative Grey ziet er super gaaf uit! Ik denk er al een tijdje over na om dit met mijn haar te doen, grappig haha!
 • Chantie 06-03-2018 14:42:32
  Wat ik lastig vind, wanneer durf ik dit? Wanneer doe je zoiets? De rest van mijn vriendinnen zijn hier minder of niet mee bezig. Trendsetten is leuk, maar ik wil natuurlijk niet dat het "mis" gaat. Is grijs makkelijk weer te kleuren? En er zijn verschillende trends zijn deze allemaal hot? Of zit er iets van verschillen in?
 • Carmen 06-03-2018 14:42:32
  Chantie, Waar het om gaat is dat je een look/kleur kiest die bij jou past. Als je twijfelt kun je altijd je kapper vragen wat het best bij je staat.
 • Leontien de Vriese 06-03-2018 14:42:32
  Yes! ik hoef dus niet langer een fortuin uit te geven aan het kleuren van mijn grijze haren haha! :P

Lees deze artikelen ook eens

Blijf op de hoogte: volg Carmen op 13 November 2019
Blijf op de hoogte: volg Carmen op
Lees verder
Back to work 12 September 2019
Back to work
Lees verder
Summertime 12 July 2019
Summertime
Lees verder
Twitter
Facebook
Favoriete pins