SINCE 1963 Carmen
Curly
CLS0301W - detail 11.jpgTerug naar overzicht
01 februari 2022

Carmen Trimmerset - voor het scheren en trimmen van gezicht en lichaam

Met de Carmen CLS0301W 7 in 1 trimmerset heb je alles bij de hand voor het scheren en trimmen van gezicht en lichaam. De set heeft 3 afneembare opzetstukken: scheerkop, trimmer en een wenkbrauwtrimmer. Hiermee kan je gemakkelijk je gezichtshaar shapen en verwijderen waar nodig. In dit blog leggen wij jou uit hoe je de trimmerset kunt gebruiken voor het beste effect.

Wenkbrauwen trimmen
Wenkbrauwen zijn van groot belang voor de uitstraling van je gezicht. Met de Carmen trimmerset kan je gemakkelijk met het kleine scheerkopje de overtollige haartjes om de wenkbrauw heen pijnloos verwijderen. Mocht je nog lange haren in de wenkbrauw hebben, kan je deze gemakkelijk korter maken door alle haartjes naar boven te kammen en dan langs de wenkbrauwrand weg te knippen. Na gebruik kan je het beschermkapje over het scheermesje heen doen ter bescherming.

Gezichts- en lichaamshaar verwijderen
Voor het verwijderen van gezichts- en lichaamshaar is deze trimmerset van Carmen uiterst geschikt. Alle 3 de opzetstukken zijn hiervoor geschikt. Het is bij het scheren of trimmen van haar altijd belangrijk om tegen de richting van de haargroei in te gaan. Op deze manier pak je alles mee en blijven er geen haartjes onbehandeld achter. 

Voor meer informatie over de Carmen Trimmerset CLS0301W

490