SINCE 1963 Carmen
Curly
winactie-shinycurls4.jpgTerug naar overzicht
29 december 2020

De trend van 2021

De wavey kapsels komen weer helemaal terug in 2021! Hiermee creeër je een mooie volle bos met haar wat de hele dag goed blijft zitten. Wil je er net zo betoverend uitzien als de prachtige dame op deze foto en erachter komen hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen? We vertellen je hier hoe je het perfecte resultaat krijgt.

De good old Carmenset is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals Ionen en Tourmaline waardoor je haar minder pluist, prachtig glanst en de krul langer wordt behouden.

De rollers hebben verschillende afmetingen. De grote rollers gaan rondom je gezicht, de middelgrote bovenop en de kleinste rollers onder en achterop je hoofd. Je kunt zowel krulspelden als vlinderklemmen gebruiken. Deze hebben dezelfde kleur als de rollers, voor een optimaal gebruikersgemak. Door de FAST heat functie zijn de rollers extra snel klaar voor gebruik (als het lampje groen is).

Zodra je de rollers indraait is het belangrijk dat je ook de haarpunten goed om de roller laat krullen zodat de haarpunten ook gekruld worden, anders gaan ze pluizen.

Laat vervolgens alle rollers helemaal afkoelen voordat je ze uit je haar verwijderd en fixeer met haarlak voor een langdurig resultaat. De Carmenset is geschikt voor half lang tot lang haar. Als je lang haar hebt creëer je een slag. Als je echt een krul wilt met een kleinere diameter dan is het beter om voor een krultang te kiezen.
Na het zetten van krullen kun je kiezen voor diverse manieren van afstylen. 
Bekijk ook ons Pinterest board met feestkapsels eens of onze Instagram pagina voor meer inspiratie.

 

Liefs, Carmen

490