SINCE 1963 Carmen
Curly
FC1800 - detail 9.jpgTerug naar overzicht
02 mei 2021

Reinigen met de gezichtsreiniger

Er zijn plenty manieren om je gezicht te verzorgen of te reinigen. Dit kan met een scrub, reinigingsschuim, stomen, reinigen met sonische bewegingen of alleen met water. Ik ga je hier uitleggen welke manieren ontzettend goed werken en hoe je het aan moet pakken

Hoe gebruik je een gezichtsreiniger?

Vóór het gebruik van een gezichtsreiniger is het belangrijk dat alle make-up van het gezicht af is en dat het gezicht goed vochtig is. Daarna smeer je een kleine hoeveelheid facewash of reinigingsmelk op je gezichtsborstel. Je krijgt bij de Carmen Sonic Facial Brush standaard 2 opzetborstels. De eerste is voor het zacht reinigen en masseren van een zachte huid. De tweede is een opzetstuk voor rolmassage en zorgt voor een stevigere en strakke huid. Vervolgens houd je de borstel zacht tegen je huid; je hoeft geen kracht uit te oefenen. Dankzij de sonische bewegingen doet de gezichtsreiniger al het nodige werk! Start bij je voorhoofd en beweeg de borstel verticaal en horizontaal, zodat je je hele voorhoofd goed schoon borstelt en ga daarna over de neus naar beneden. Binnen een minuut is je reiniging klaar!

Hoe onderhoud je de gezichtsreiniger het allerbeste?

De waterbestendige Carmen Sonic Facial Brush kan onder de douche gebruikt worden. Na het reinigen van jouw gezicht kan je nog een beetje van jouw facewash of reinigingsmelk op de borstel doen en dan met warm water goed afspoelen.

Dit is belangrijk omdat je dan bij je volgende reinigingsbeurt weer met een schone borstel start. 

490