SINCE 1963 Carmen
Curly
Krullen # 2.jpgTerug naar overzicht
10 februari 2021

Valentine Special: Happily in Love

Dé Valentijns trend van 2021.
Een date op Valentijn, en wil je je partner of date verrassen? Dan kan je een subtiele ode brengen aan Cupido’s feestdag. Carmen zet een stappenplan hoe je deze prachtige krullen krijgt op een rij. Wil jij jouw geliefde verassen met een mooie bos krullen? Het is natuurlijk fantastisch als jullie samen eten of een drankje doen om je vriend(in)/man te verassen met een bos krullen. Dit verwacht hij/zij niet en maakt het dus des te leuk. 

Wist je dat je hele toffe krullen kunt creëren met de stijltang?
Ik leg je hier uit hoe je dat aanpakt: 

Stap 1.
Verdeel je haar in delen, dit geeft je een beter overzicht, steek bijvoorbeeld het bovenste deel van je haar op en werk zo van beneden naar boven.

Stap 2.
Pak een pluk. Hoe dikker de pluk, hoe groter de krul en andersom. Als de pluk wat dikker is dan moet je wat minder snel naar beneden zodat de stijltang langer de tijd heeft om het haar om te vormen.

Stap 3.
Nu wordt het wat lastiger: Klem de stijltang bovenin het haar en draai de stijltang een slag. De richting waarop je de stijltang draait bepaalt de draai van de krul, draai je de stijltang naar binnen, dan draait de krul naar je gezicht toe. Draai je het haar naar buiten, dan krult de krul van je gezicht af.  

Stap 4.
Wanneer je met de stijltang het haar een slag hebt gedraaid, laat je de stijltang langzaam naar de punten van je haar glijden. Als het goed is verschijnt er nu een mooie krul in je haar! Vervolg nu met de rest van je haar.

Stap 5.
Wanneer je heel het haar hebt gekruld kan je het haar borstelen voor een natuurlijke look. Zakt je haar gemakkelijk uit? Verdeel dan eerst een lichte haarspray over het haar voordat je het uitborstelt.


 

490